Back to the top

Pers

Persinformatie

Universe

I’m counting
on you to
understand
me and
possibly even
help me
understand
myself.

Doloris is hèt nieuwe creatieve complex van Nederland, bestaande uit een ‘climb-through’ art experience en een gigantische rooftopbar. Doloris opende haar deuren op 17 mei 2019 voor publiek.

Doloris’ Meta Maze
Meta Maze (zoals het doolhof officiëel heet) is dé nieuwe creatieve trekpleister van Tilburg. Het prikkelt je zintuigen op zo’n manier dat dit tot een nieuwe kijk op de wereld kan leiden. Een surrealistisch doolhof van 400 m2, bomvol kunst en een hoog Alice in Wonderland gehalte. Met 40 ervaringskamers is Meta Maze de enige “immersive art experience” van dit formaat in Europa en qua vorm uniek in de wereld.

Doloris’ Rooftop
Daar bovenop vind je Doloris’ Rooftop. Op deze unieke locatie, op 20 meter hoogte en als verbinding tussen de Spoorzone en de binnenstad, kun je ontspannen en genieten van de skyline van Tilburg. Het rooftop restaurant samen met het dakterras (inclusief 360° uitzicht) maken Doloris een van de grootste rooftops in de Benelux. De keuken serveert wereldse smaken in een all-day menu. Dit is dé plek in Tilburg waar authentiek comfort food, creatief gepresenteerd wordt in uiteenlopende kleine gerechten.

The Making-of: Doloris
In vijf afleveringen van ongeveer vijf minuten vertellen we het verhaal van Doloris. Van het allereerste begin in Berlijn, waar het allemaal begon. Tot de opening van het complex in Tilburg.

De afleveringen zijn op de website te bijken op:
www.doloris.nl/making-of

Of te embedden via de officiële vimeo links:
Episode 1: https://vimeo.com/313788560
Episode 2: https://vimeo.com/319005534
Episode 3: https://vimeo.com/327256296
Episode 4: https://vimeo.com/335078473
Episode 5: https://vimeo.com/340611830

Persbericht opening
Download persbericht

Beeldmateriaal
Onderstaand is de perskit te downloaden met foto’s van het doolhof en de rooftop. De foto’s zijn te gebruiken voor publicatie mits de juiste naamsvermelding gebruikt wordt. Deze zitten in een document bijgevoegd en staan vermeld in de bestandsnamen.

Download perskit

Contact pers en communicatie
Matthijs Verhagen
matthijs@doloris.nl
013-2084058

I’ve waited to show you this.

I’ve waited to
show you this.

Doloris opt in

Doloris opt in
BC-2
gemeente-3
ticket-3
lof-1-2
provincie
kar-1-2
qanvas-3
loc

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Celebrate Christmas at Doloris' Meta Maze and Doloris' Rooftop!More info