loader image

Pers informatie

Doloris is een creatief complex in Tilburg, bestaande uit een ‘climb-through’ kunstervaring en een gigantische rooftopbar. Doloris opende haar deuren voor publiek op 17 mei 2019.

Doloris’ Meta Maze
Meta Maze (zoals het doolhof officieel heet) is het surrealistische kunstdoolhof van Tilburg. Een kunstinstallatie van 400 m2, vol met kunst en een hoog ‘Alice in Wonderland’-gehalte. Met 40 kamers is de Meta Maze de enige “immersive art experience’’ van deze omvang in Europa en uniek in de wereld.

Doloris’ Rooftop
Boven op de Meta Maze vind je Doloris’ Rooftop. Op deze unieke locatie, op 20 meter hoogte en als verbinding tussen de Spoorzone en het stadscentrum, geniet je van een prachtig uitzicht over de skyline van Tilburg. Het restaurantgedeelte maakt samen met het dakterras (inclusief 360° uitzicht), Doloris tot één van de grootste rooftops in de Benelux. De keuken serveert wereldse smaken voor lunch, diner en borrel. Dit is dé plek in Tilburg waar streetfood creatief wordt gepresenteerd in diverse kleine gerechten.

Bekijk hier:
Openingstrailer

 

The Making-of: Doloris.
In vijf afleveringen van ongeveer vijf minuten vertellen we het verhaal van Doloris. Vanaf het allereerste begin in Berlijn, tot de opening van het complex in Tilburg.
Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5

 

Beeldmateriaal
Hieronder kun je de perskit downloaden met foto’s van de Meta Maze en de Rooftop. De foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatie, indien er sprake is van naamsvermelding. Deze zijn opgenomen in het document en worden vermeld in de bestandsnamen.

Download presskit

 

Contact
itsme@doloris.nl
013-2084058