loader image

Praktische informatie

Ons adres is: Spoorlaan 21, 5038CB Tilburg

 

Er is geen parkeergelegenheid bij Doloris. Navigeer naar het adres van een van de betaalde parkeerplaatsen in het centrum:
Parkeergarage Pieter Vreedeplein; Telegraafstraat 20, 5038 BM Tilburg.
Parkeergarage 013 Tivoli; Heuvel 3, 5038 CN Tilburg.

 

Doloris ligt direct naast het Centraal Station van Tilburg. Verlaat het station aan de stadskant en ga naar links. Doloris bevindt zich aan je linkerhand na 500 meter.

Overnachten in Tilburg

Kom je van heel ver weg, of ben je van plan om gewoon in Tilburg te blijven, dan heeft Doloris een mooie selectie gemaakt van twee hotels en een hostel in Tilburg om het je gemakkelijker te maken.

Van der Valk Hotel
Valk Exclusief hotel. Met 148 hotelkamers, 10 kamers, een restaurant, een bar, een moderne fitnessruimte en een dakterras heb je hier een geweldige tijd en kom je niets tekort.

Hostel Roots
Het prachtige rijksmonument en voormalig bankgebouw ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station. Hostel Roots heeft nu ook een Tiny House in de Spoorzone.

Mercure Hotel
Mercure Hotel Tilburg Centrum ligt in het centrum van Tilburg. Er zijn moderne kamers beschikbaar met satelliettelevisie en een minibar. Er is ook een gezellig terras aan de straatkant.