loader image
header
header

Groepen

Ready to experience something new?

Op zoek naar een businessarrangement? Bekijk de arrangementen hier.

Al in kerstsferen? Bekijk ook de kerstarrangementen hier.

Diverse groepen groter dan 8+ personen

Verjaardagsfeest

Wil je een familiefeest, vriendenuitje of verjaardagsfeest organiseren voor een grotere groep? Er zijn diverse mogelijkheden voor elke groepsgrootte, we denken graag met je mee.

Voor groepen groter dan 150 personen is er zelfs de mogelijkheid voor totale afhuur van Doloris’ Rooftop. Vraag naar de mogelijkheden.

De groepsreservering van 8 personen of meer is mogelijk in combinatie met Doloris’ Meta Maze (combinatie enkel buiten het weekend).

Events

Wil je een event organiseren voor een grotere groep? Hiervoor bieden wij de ideale locatie aan. Er is een mogelijkheid tot gedeeltelijke of totale afhuur van Doloris’ Rooftop (inclusief of exclusief entertainment). Jij benoemt je wensen en wij ontzorgen je voor het creëren van dat unieke event.

Het event is mogelijk in combinatie met Doloris’ Meta Maze (combinatie enkel buiten het weekend).

Deze mensen gingen je voor:

“Ik stuitte bij toeval op de Doloris’ Meta Maze. Precies wat ik zocht! Niet weten waar je aan begint, maar ontzettend nieuwsgierig geworden. En het viel niet tegen. Wat een waanzinnig absurde ervaring, waar je vaak op het verkeerde been wordt gezet.”

Embert Raaijmaker

“Een tijdloze ervaring vol verwondering en culinair genieten! Ik gun iedereen zo’n heerlijk moment! Overgave aan het moment… durf jij dat nog? Dan geniet je ervan om Doloris te ervaren.”

 Monique Vinken

Wat wij bieden?

  • Alles onder 1 dak (experience & horeca)
  • Op maat gemaakte vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, familiefeest of een ander event naar jouw wensen
  • Voor alle groepsgroottes van 10 tot 300 personen
  • Compleet ontzorgd en een vast contactpersoon
  • Centrale locatie in Tilburg naast het centraal station

FAQ

Kan ik buiten op de rooftop boeken?

Het is mogelijk om een groepsreservering te maken voor buiten op de rooftop. Slecht weer die dag? Geen enkel probleem, we hebben genoeg plaatsen om je groepsreservering naar binnen te verplaatsen.

Als ik een groepsaanvraag indien, zit ik er dan aan vast?

Nee, je kan bij ons vrijblijvend een groepsaanvraag indienen. Je krijgt van ons een offerte met jouw wensen hierin verwerkt. Je kan zelf de beslissingen maken om de offerte tekenen, aan te passen samen met de contactpersoon of te weigeren.

Is een groepsreservering bij Doloris geschikt voor mij?

Er zijn tal van mogelijkheden voor groepsreserveringen, variërend van 9 tot 300 personen. Zo is het mogelijk om een vrijgezellenfeest, een familiefeest, een verjaardagsfeest of andere type groepsreservering te organiseren. Er is zelfs de optie tot volledige afhuur van de rooftop inclusief of exclusief entertainment. We bespreken graag jouw wensen en kijken of we iets voor jou kunnen betekenen. Het is ook te combineren met Doloris’ Meta Maze (met meer dan 8 personen is dit niet beschikbaar in het weekend).

Als ik een groepsreservering wil maken voor minder dan 9 personen, moet ik die hier ook maken?

Wanneer je met maximaal 8 personen Doloris’ Meta Maze wil bezoeken kan dat hier. Reserveren voor Doloris’ Rooftop kan hier. Beiden reserveringen dienen los gemaakt te worden. Wil je een BTW-factuur? Deze kan je online aanvragen via: itsme@doloris.nl

Waar is Doloris?

Ons adres is: Spoorlaan 21, 5038 CB Tilburg.

Doloris ligt direct naast het Centraal Station van Tilburg op 500 meter afstand en dichtbij het centrum.

Wat voor arrangementen worden er geserveerd?

We bieden diverse eet- en drankarrangementen aan bij Doloris’ Rooftop. Bekijk onze informatiefolder hier voor de actuele informatie.

Verken de wereld van Doloris

Nog geen idee hoe je groepsreservering er bij ons uit kan zien of wil je direct een reservering maken? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.