loader image
header
header

Business

Ready to experience something new?

Wil je particuliere groepsreservering maken? Klik dan hier.

Of op zoek naar een december arrangement? Bekijk de arrangementen hier.

Borrels

Wil je een (bedrijfs)borrel organiseren? Dan bieden wij de geschikte locatie met faciliteiten die je nodig hebt tot 300 personen. Denk hier aan borrels als: afscheidsborrel, jubileumborrel, zomer/kerst/nieuwjaarsborrel, borrel na een vergadering of een netwerkborrel. De borrel is in combinatie mogelijk met Doloris’ Meta Maze (mits dit buiten het weekend valt).

Events

Wil je een evenement organiseren voor een grotere groep? Hiervoor bieden wij de ideale locatie aan. Mogelijkheid tot totale afhuur van Doloris’ Rooftop (inclusief of exclusief entertainment). Jij benoemt je wensen en wij ontzorgen je voor het creëren van dat unieke event. Denk bijvoorbeeld aan: school event, vereniging event ,intern event (personeel) & extern event (relaties/marketing event), relatiegeschenken, kick-off/sales-event, zakelijk diner event.

Een event is in combinatie mogelijk met Doloris’ Meta Maze (mits dit buiten het weekend valt).

Bedrijfsfeesten

Iets te vieren met het bedrijf? Er zijn diverse mogelijkheden met eet- en drankarrangementen. Mogelijkheid tot totale afhuur van Doloris’ Rooftop (inclusief of exclusief entertainment). Vraag naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:  bedrijfsfeest/personeelsfeest of een bedrijfsjubileum. Een bedrijfsfeest is in combinatie mogelijk met Doloris’ Meta Maze (mits dit buiten het weekend valt).

Deze bedrijven gingen je voor

“Geslaagde klanten-middag gehad bij Doloris. Programma tot in de puntjes verzorgd inclusief heerlijke lunch en gebruik gemaakt van de nieuwe meeting room welke van alle gemakken is voorzien.”

Puck Nieuwpoort, Mgr. National & Key Accounts

“Een echte aanrader als je Tilburg bezoekt. Een echte experience. Eten boven bij Doloris’ Rooftop was lekker.”

 Jacqueline van der Maas, Programma Assistent

Wat wij bieden?

  • Alles onder 1 dak (meeting ruimte, experience & horeca)
  • Op maat gemaakte borrel, event of bedrijfsfeest naar jouw wensen
  • Voor alle groepsgroottes van 10 tot 300 personen
  • Compleet ontzorgd en een vast contactpersoon
  • Centrale locatie in Tilburg naast het centraal station

FAQ

Kan ik buiten op de rooftop boeken?

Het is mogelijk om een groepsreservering te maken voor buiten op de rooftop. Slecht weer die dag? Geen enkel probleem, we hebben genoeg plaatsen om je groepsreservering naar binnen te verplaatsen.

Als ik een groepsaanvraag indien, zit ik er dan aan vast?

Nee, je kan bij ons vrijblijvend een groepsaanvraag indienen. Je krijgt van ons een offerte met jouw wensen hierin verwerkt. Je kan zelf de beslissingen maken om de offerte tekenen, aan te passen samen met de contactpersoon of te weigeren.

Is een groepsreservering bij Doloris geschikt voor mij?

Er zijn tal van mogelijkheden voor groepsreserveringen, variërend van 9 tot 300 personen. Zo is het mogelijk om een bedrijfsborrel, event of een bedrijfsfeest te organiseren. Er is zelfs de optie tot volledige afhuur van de rooftop inclusief of exclusief entertainment. We bespreken graag jouw wensen en kijken of we iets voor jou kunnen betekenen. Ook te combineren met Doloris’ Meta Maze (mits dit buiten het weekend valt).

Als ik een groepsreservering wil maken voor minder dan 9 personen, moet ik die hier ook maken?

Wanneer je met maximaal 8 personen Doloris’ Meta Maze wil bezoeken kan dat hier. Reserveren voor Doloris’ Rooftop kan hier. Beiden reserveringen dienen los gemaakt te worden. Wil je een BTW-factuur? Deze kan je online aanvragen via: itsme@doloris.nl

Waar is Doloris?

Ons adres is: Spoorlaan 21, 5038 CB Tilburg.

Doloris ligt direct naast het Centraal Station van Tilburg op 500 meter afstand en dichtbij het centrum.

Wat voor arrangementen worden er geserveerd?

We bieden diverse drank – & food arrangementen aan bij Doloris’ Rooftop. Bekijk onze informatiefolder hier voor actuele informatie.

Verken de wereld van Doloris

Nog geen idee hoe je groepsreservering er bij ons uit kan zien of wil je direct een reservering maken? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.