loader image

Annulerings voorwaarden

Tickets op een tijdslot
Tickets worden op een specifiek tijdslot geboekt. De plekken worden persoonlijk voor je gereserveerd en kunnen niet meer op de dag zelf gewijzigd worden.

 

Het is mogelijk om maximaal 24 uur (1 dag) voor je bezoek de datum en tijd te wijzigen. Neem contact op via support@globalticket.nl als je een nieuw tijdslot wil kiezen. Of bel tijdens kantooruren naar 020 244 287 7. Je kunt Global Ticket, onze ticketingprovider, dagelijks bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. Wanneer je bezoek binnen 24 uur plaatsvindt, kun je de reservering niet meer wijzigen. Als je je tijdslot niet kunt halen, vervallen je tickets.

 

Tickets op een tijdslot kunnen niet worden geannuleerd na aankoop, tenzij je de ‘mogelijkheid tot annulering’ bij je tickets hebt gekocht. Met de mogelijkheid tot annulering heb je de optie om je tickets tot 5 minuten voor je reservering begint te annuleren en restitutie van de tickets te ontvangen. De 1 euro die je per ticket betaalt voor de mogelijkheid tot annulering is niet inbegrepen in de terugbetaling.