loader image

Praktische informatie

Laatste update: 19-06
Eindelijk, we mogen weer! Vanaf 1 juni mogen wij jullie weer ontvangen op ons zonnige dakterras met overheerlijke streetfood gerechten en frisse cocktails én kun je weer dwalen door de surrealistische wereld van de Meta Maze. 

En natuurlijk voldoen we aan alle richtlijnen, daar kun je op vertrouwen, maar wil je weten hoe we dat precies gaan doen? Dan informeren we je hier graag.

De capaciteit van ons complex (op de Rooftopbar en in de Meta Maze) is verlaagd en voldoet aan de gestelde richtlijnen van de overheid. We hebben de indeling en de routing in het pand aangepast, waardoor we de regels omtrent 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Tevens bieden we op verschillende plekken de mogelijkheid je handen te desinfecteren. Voor bezoekers van Doloris’ Meta Maze bieden we gratis handschoenen aan bij betreding van het doolhof. Het gebruik hiervan is verplicht. Bezoekers worden voorafgaand aan de ervaring geblinddoekt; deze blinddoeken worden slechts éénmalig gebruikt.

Bovendien vertrouwen we erop dat je bij een reservering of boeking verklaart te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en in goede gezondheid verkeert.

Bezoek aan Doloris’ Rooftop
We kijken er naar uit jullie weer te laten proeven van lekkere streetfood gerechten en heerlijke cocktails op onze rooftopbar! Wil jij alvast zeker zijn van een plekje op de Rooftop? Reserveer dan nu via onze reserveringspagina. De capaciteit zal beperkt zijn dus wacht niet te lang.

Je reserveert een tafeltje voor maximaal vier gasten in één van de aangegeven tijdsloten. Dankzij de tijdsloten kunnen wij het aantal gasten goed reguleren. De reservering die je maakt is voor een tafeltje binnen of aan de balkonzijde van het dakterras. Voor lunch en diner heeft onze chef een aantal fantastische arrangementen samengesteld. Kies het arrangement dat het best bij je past en genieten maar!

Verplicht reserveren geldt voor het restaurantgedeelte; het is niet mogelijk om het buiten terras te reserveren. Dit is alleen op inloop.

Bezoek aan Doloris’ Meta Maze
Betreed de wereld van Doloris en zet al je zintuigen op scherp in het surrealistische kunstdoolhof. De capaciteit van het doolhof is verlaagd, nog nooit ervaarde je Doloris’ Meta Maze zo exclusief! Tickets zijn uitsluitend online te boeken, er is geen deurverkoop.

Ik wil graag mijn bezoek aan de Rooftop en de Meta Maze combineren. Kan dat?
Ja, dat is mogelijk. Bij een bezoek aan het doolhof dien je je tickets altijd van tevoren te boeken. Indien je dit wilt combineren met een lunch/diner op de Rooftop, dien je hier apart een reservering voor te plaatsen.

Kan ik contact opnemen met de klantenservice?
Je kun je ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail op itsme@doloris.nl.

We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen!

Tot snel,
Doloris